Chirurgie si tehnici de volumetrie faciala
Lifting sani lasati

Liftingul sanilor este o procedură chirurgicală prin care se îndepărtează excesul tegumentar de la nivelul sânilor pentru a-i ridica, remodela şi conferi fermitate si tonicitate. Niciun exerciţiu fizic şi niciun tratament medical nu poate rezolva problema sanilor lasati.

Pierderea fermităţii sânilor sau "căderea sânilor" care este frecvent întâlnită, în special la femeile cu un bust generos poate să fie moştenită sau generată de sarcină, pierderi în greutate sau în urma îmbătrânirii.
Sanii necesita o atentie deosebita pentru cele mai multe femei.
Frumuseţea sanilor este o virtute la care orice femeie a râvnit încă din perioada antică, de aceia intelegem motivele de panica in randul femeilor atunci cand vine vorba de  marirea sanilor sau de sanii lasati.

Sânii  fermi si tonici au fost percepuţi întotdeauna ca fiind un detaliu al feminităţii folosit in tactici de seductie si nu numai.
Deşi multe femei au o oarecare reţinere atunci când vine vorba de o intervenţie chirurgicală, cum este cea de ridicare a sânilor, această procedură este una care s-a dovedit de un real ajutor în cazul a foarte multe femei.
În privinţa riscurilor presupuse de o operaţie de ridicare a sanilor lasati, ele sunt aproape inexistente. Să nu uităm că medicina face progrese, iar chirurgia plastica este şi ea o ramură care ţine pasul cu evoluţia ştiinţifică.

Operatia de lifting a sanilor lasati se adreseaza pentru:

- pacientele care inteleg ca vor ramane cu cicatrici definitive

- pacientele  care prezinta un grad mai mare sau mai mic de ptoza, cu sau fara deficit de volum, si pentru care acest defect dobandit are implicatii in plan psihic

- pacientele  carora dezvoltarea  sanilor este completa

- trebuie sa fiti matura emotional si sa intelegeti perfect motivatiile pentru care doriti aceasta operatie  si implicatiile chirurgicale

- asteptarile dvs trebuie sa fie realiste, stiut fiind ca aceasta operatie aduce imbunatatiri asupra sanilor si nu in alte parti ale corpului.