Chirurgie si tehnici de volumetrie faciala
Marirea buzelor cu acid hialuronic

Prin injectarea de acid hialuronic volumul buzelor se reface, profilul se amelioreaza, conturul devine mai pregnant. In functie de dorinte poti opta pentru marirea volumului buzelor sau doar pentru un contur ferm si definit. Substanta de natura biologica ofera avantajul unor buze mai pline, netede si cu aspect natural hidratat.

Procedura nu este dureroasa. Acidul hialuronic se injecteaza prin ace extrem de fine care creaza doar o usoara senzatie de disconfort. Inaintea injectarii se aplica o crema anestezica sau, la pacientii foarte sensibili, se anesteziaza local zona buzelor.

In functie de dorinta fiecarei paciente si de caracteristicile anatomice, remodelarea buzelor poate necesita 1 sau 2 tratamente astfel incat pacienta sa poata aprecia rezultatul si impreuna cu chirurgul plastician sa decida exact ce trebuie facut pentru a obtine rezultatul visat.


Juvederm si Restylane sunt primele substante de filling cu acid hialuronic non-animal, care contin si anestezic in ele. Acest lucru face ca injectarea sa fie nedureroasa si post-tratament.
JUVÉDERM® ULTRA este o gama de geluri cu consistenta negranulara pe baza de acid hialuronic (HA) – o substanta care exista in mod natural in piele si ajuta la hidratare si la redarea volumului specific fetei tinere.

Dr. Grecu foloseste gelurile Restylane si JUVÉDERM,  injectandu-le  sub piele pentru a reface instantaneu volumul pielii, pentru a netezi  ridurile si cutele faciale si pentru a redefini buzele.

Acesta este un gel cu consistenta omogena, negranulara care patrunde cu usurinta in piele si confera un aspect si o senzatie de netezime si naturalete.

Majoritatea celorlalte materiale de umplere dermica pe baza de acid hialuronic de pe piata sunt facute din geluri cu consistenta granulara care dau o senzatie de nisipos – ca un scrub facial sub piele.
Gama JUVÉDERM  ULTRA este de asemenea unica gama de astfel de produse care contine 0.3% Lidocaina pentru a reduce in mod semnificativ durerea de injectare oferind o experienta reconfortanta.

Prezentare acid hialuronic